GRUNDIG – GSS (Grundig SAT Systems)

GRUNDIG je nemačka firma iz Nirnberg-a osnovana 1995. godine. Poznata je po proizvodnji glavnih stanica za kablovske sisteme koje odlikuje jednostavnost i pouzdanost u radu. Kvalitet GRUNDIG proizvoda je na izuzetno visokom nivou, što potvrđuju brojni sertifikati o kvalitetu proizvoda. Radi kontinuiteta u kvalitetu, proizvodni pogoni GRUNDIG se i dalje nalazi u Nemačkoj.

GRUNDIG glavne stanice su osnovni i najpoznatiji proizvodi GSS-a. Postoji više vrsta stanica, a osnovne su BASIC LINE, STANDARD LINE i PROFI LINE. Grundig stanice su sastavni deo većine kablovskih operatera u Srbiji i inostranstvu. Lako se nadograđuju sa novim modulima u osnovnoj šasiji. Kod GSS stanica postoje moduli za konverziju svih vrsta signala, dok ne postoje ograničenja za kombinovanje raznih vrsta modula.

Pored glavnih stanica GSS u svom proizvodnom programu ima i proizvode za distribuciju SAT signala (multisvičere) i proizvode za distribuciju zemaljskog (terr) i kablovskog signala.

Poslednjih godina GSS je razvio veoma konkurentne IPTV hotelske sisteme, sa više različitih IPTV paketa usluga u zavisnosti od potreba kupca.