Citadela sistem

Citadela komunikacije DOO primarno se bavi projektovanjem, izgradnjom i održavanjem najsavremenijih komunikacionih sistema – kablovsko distributivnih mreža, optičkih i bežičnih mreža, sistema slabih struja kao i antenskih i satelitskih sistema.

Našu ponudu čine i sistemi protivpožarne zaštite, obezbeđenja objekata, projektovanje i implementacija sistema „pametnih kuća“, a svojim korisnicima obezbeđujemo servise kablovske televizije, interneta i digitalne fiksne telefonije.

Naš tim je sastavljen od 50 energičnih, obrazovanih, obučenih ljudi, uvek spremnih da prihvate nove izazove uz maksimalnu posvećenost našim korisnicima u jednom dugotrajnom obostranom isplativom odnosu.

Naš tim čine iskusni inženjeri telekomunikacija, elektronike, građevine, školovani tehničari, monteri koji poseduju sve relevantne dozvole, sertifikate za obavljanje poslova na projektovanju i izgradnji telekomunikacionih sistema i mreža, sertifikate koji su neophodni za rad na visini i za rad na teško pristupačnim lokacijama.

Opremljeni smo svom neophodnom mehanizacijom, najsavremenijim instrumentima i alatima.

Usluge su namenjene velikim poslovnim sistemima, malim i srednjim preduzećima, hotelima i privatnim licima.